Delegate

Delegate logoI Delegate er vi specialister, der fokuserer på at levere forretningskritiske løsninger baseret på Microsoft SharePoint, Microsoft Dynamics CRM og Microsoft Office 365. Kendetegnet for vores konsulenter er, at de er blandt de bedste i branchen og har været igennem en dybdegående ansættelsesprocedure, der sikrer, at kun de dygtigste folk, bliver konsulenter hos os. For alle ansatte l

ægger vi uddannelsesplaner, holder løbende opfølgninger og sætter personlige og professionelle mål således, at vi kan garantere, at vi bliver ved med at være branchens førende eksperter inden for vores fokusområder.

Delegate A/S blev stiftet i 2006 og beskæftiger i dag omkring 40 medarbejdere.

Medarbejder i Delegate

Hos Delegate har vi fokus på vores medarbejdere og sætter en ære i at skabe de bedste rammer – både fagligt, socialt og økonomisk. Derfor vil man som medarbejder hos Delegate følge en karrieremodel, der sikrer kontinuerlig efteruddannelse og personlig udvikling.

Alle medarbejderne arbejder i kundeteams, som sikrer et tæt sammenhold med kollegaer, hvor sparring og kompetencer er i fokus, samtidig med at viden om vores kunder holdes intakt.

Hos Delegate er der overordnet fire forskellige kategorier af medarbejdere: Udviklere, konsulenter, arkitekter og solution providere.

Udvikler

Som udvikler i Delegate arbejder man med Microsoft-platformen, herunder Microsoft SharePoint, Microsoft CRM og ASP.NET. Alle udviklere får ved opstart udarbejdet en uddannelsesplan og tilknyttet en mentor.

Solution Provider

Solution Provider rollen har fokus på levering af løsninger med høj kvalitet og stort udbytte for kunden. Han/hun fungerer som katalysator i forhold til at sikre fuld udnyttelse af teknologiens muligheder - og derigennem løser de udfordringer, kundens virksomhed står overfor. Alle Solution Providere i Delegate er seniorkonsulenter med mange års erfaring med andre store projekter. Solution Provideren er ansvarlig for hele leverancen, referer til kundens ledelse og har det strategiske overblik over hele projektet. Solution Provider svarer til ”projektleder” i Kundens materiale.

Arkitekt

Arkitekten har fokus på, at løsningen opfylder de tekniske krav, følger ”best practices” inden for software arkitektur og anvender teknologien korrekt. Arkitekten har overblikket over alle løsningens dele, og hvordan de passer sammen. Arkitekter er konsulenter med mange års erfaring med planlægning, design og konstruktion af komplicerede systemer. Ofte fungerer arkitekten som den tekniske projektleder og sikrer, at de tekniske mål nås med en høj kvalitet.

Konsulent

Konsulenterne i Delegate udvikler i samarbejde med kunderne løsninger baseret på Microsoft-teknologi. De udgør en essentiel del af vores kundeteam og har en række år med it-udvikling bag sig. Konsulenten indgår aktivt i dialogen med kunderne om deres løsninger.

Søg job hos Delegate og bliv en del af et stærkt team

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har ønsket om et blive den del af et meget stærkt brand inden for Microsoft udvikling. Vi er også altid interesseret i uopfordrede ansøgninger fra dygtige konsulenter og udviklere. Læs mere på www.delegate.dk