Vi vil hjælpe de danske uddannelser med bedre læring gennem smarte og intelligente it-systemer. Vi laver løsninger som hjælper studerende, undervisere og administration, samt hjælper med at gøre hverdagen og undervisningen mere elegant og let.

Vi er et softwareudviklingshus med ca. 20 ansatte og har gennem de sidste 10 år koncentreret vores energi på den danske uddannelsessektor, hvor vi leverer det webbaserede skole-ERP system Lectio. Systemet anvendes af en bred vifte af uddannelser og er i dag Danmarks mest besøgte website.

Vi leverer en meget bred vifte af services til vores kunder. Alt fra grundlæggende ressourcestyring (skemaer m.m.), studieadministration og konferencesystem til mere sofistikerede løsninger som plagiatkontrol af elevernes eksamensopgaver, avanceret skemalægning og digitale lærermidler.

Vi har et godt samarbejde med flere danske universiteter og laver mange projekter sammen. Der er rig mulighed for at skrive specialer og vi har flere erhvervs-PhD studerende. Oftest ender projekterne op med, at der er blevet implementeret ny smart funktionalitet, som sendes direkte ud til vores brugere.

Lectio er en applikation i skyen og vi arbejder ekstremt agilt. Vi sender gerne mere end 200 nye releases i drift hvert år.