"Samarbejdet med DIKU Business Club har givet Netcompany nye muligheder for en tættere dialog med de datalogistuderende. DIKU Business Club fokuserer på at bygge bro mellem de studerende og medlemsvirksomhederne, hvilket har resulteret i et langt større fokus på de enkelte arrangementer. De lægger mange kræfter i at formidle den ønskede information til de studerende, samt afvikle arrangementer og events efter vores ønske."

Søren Fogt Lundbo, Netcompany

Sammen gør vi Danmark dygtigere

Netcompany er en succesfuld, dansk, forretningsorienteret it-konsulentvirksomhed med ca. 700 ansatte. Som medarbejder i Netcompany er du med til at skabe it-løsninger, der gør Danmark dygtigere… Vi lover, at det ikke bare er noget vi siger!

Vi hjælper hver dag med digitaliseringen af den danske offentlige sektor. Hos os får du altså en finger med i spillet, når det offentlige sparer millioner af skattekroner på effektiviseringer, der gør det nemmere at være borger i Danmark. Du kommer til at hjælpe private organisationer med at skabe gennemsigtighed og effektivitet i deres forretning, og herigennem styrke deres konkurrenceevne. Og så vil du være med til at bygge it-løsninger til NGO’er og humanitære organisationer, der giver dem mulighed for at optimere udnyttelsen af deres midler, og gøre en endnu større forskel dér, hvor det virkelig gælder.

Vi ER et graduate program

I Netcompany bryster vi os af, at vi ikke har et graduate program – vi ER et graduate program. Rigtig mange af de nye medarbejdere, vi ansætter, kommer direkte fra universitetet. Derfor er det heller ikke et traditionelt graduate program, du træder ind i hos os. Du træder ind i en virksomhed, hvor din karriere er mindst lige så vigtig for os, som den er for dig. I Netcompany bliver du en vigtig spiller på et hold, der har til opgave at oversætte komplicerede udfordringer til konkret handling. Det betyder, at du fra første dag får ansvar, der ikke matches andre steder i branchen, og er med i hele processen fra start til slut.

Vi udvikler os hurtigt – og vi tager sjov MEGET alvorligt

Vi tror på, at vores succes afhænger af vores evne til at udvikle hver enkelt medarbejder bedst muligt. Hos os får du masser af ansvar, og derudover sætter vi allerede fra første arbejdsdag fokus på din personlige og faglige udvikling. Det sker igennem løbende feedback og et struktureret udviklingsprogram, der omfatter vores interne Netcompany Academy® og mulighed for løbende at tage certificeringer, samt vores mentorordning.

Der er på mange måde højt til loftet i Netcompany: Vi arbejder i en meget flad organisation; hvor det er målet, at du udvikler dig til at blive én af de bedste inden for dit felt – og hvor vi tager sjov meget alvorligt. Vi tror på, at de bedste resultater opnås i uformelle omgivelser, og det er en del af Netcompany, at de sociale aktiviteter vægtes højt – faktisk højere end noget andet sted i branchen. Hos os kan du udfolde dig i vores forskellige sportsklubber og deltage i hyppige fester, og du kan få oplevelser ud over det sædvanlige med ’Netcompany After Dark’, hvor vi – ligesom hos vores kunder – bestræber os på, at levere noget, som man ikke får andre steder.