DIG OG NINE

Som konsulent hos Nine vil du både komme til at arbejde med Java og relaterede JVM baserede teknologier og sprog – i øjeblikket laver vi meget med Groovy og Grails .

Du vil være med i alle faser af vores udviklingsprojekter, lige fra analyse og design over systemudvikling til test og drift, og der vil være stor afveksling i opgaverne:

Integrationsopgaver, backendudvikling, frontendudvikling, performance optimering, systemdesign, automatiseret test osv. Teknisk indsigt er essentielt, men det er nødvendigt at du også kan opbygge indgående forståelse for kundernes forretning.

Nine er en dynamisk organisation, hvor den anvendte teknologi forandrer sig løbende, og du vil være med til at præge denne udvikling. Der er derfor en forventning om, at du følger med i, hvad der sker inden for dit teknologiske fagområde.

HVEM ER VI

Mere end 75 ambitiøse mænd og kvinder arbejder hver dag på at skabe stærke løsninger til kunderne, og implementere forretningsmæssige krav så enkelt som muligt. Det kræver både stor teknisk indsigt og evne til at sætte sig ind i konkrete forretningsmæssige behov. Begge kompetencer, der er absolut nødvendige, for at arbejde hos os. Og dermed arbejde for vores kunder.

HVORDAN ARBEJDER VI

Nine foretrækker agile udviklingsforløb f.eks. baseret på Scrum. Vores teknologiske valg tager udgangspunkt i Javaverdenen med særlig fokus på Open Source produkter og frameworks, ofte i samspil med kommercielle applikations og databaseservere. Udover vores stærke tekniske fundament har Nine store kompetencer indenfor projektledelse, ledelsesrådgivning, kravstyring og leverandørstyring.

Vi arbejder primært indenfor den finansielle, den offentlige og sundhedssektoren.

Almen nysgerrighed, ambitioner og et konstant mod på nye udfordringer skal dog ikke stå i vejen for fremtidige opgaver, der ikke passer ind i nogen af de ovenstående kategorier!

Vi tror ikke på, at der findes et entydigt svar på teknologivalg, men at det bedste resultat opnås ved at vælge den teknologi, der er bedst til at løse en given opgave. Det samme gælder vores konsulenters værktøjssæt – hos Nine bestemmer du selv, om du foretrækker at arbejde på Mac OSX, Linux eller Windows, ligesom vi ikke lægger begrænsninger på de værktøjer, du ønsker at anvende.

Vil du arbejde hos os, er det er vigtigt, at du har en positiv udadvendt indstilling og kan arbejde individuelt såvel som i teams. Og så kan du selvfølgelig formulere dig flydende pådansk og engelsk i skrift og tale.

Nine tilbyder et fagligt spændende miljø, med dygtige kolleger, hvor du som Javaspecialist vil føle dig hjemme. Vi tror meget på faglig udvikling gennem interessegrupper, teknologiske oplæg, sparring med vores egne folk såvel som tekniske profiler udefra. Vi tilskynder at vore udviklere og arkitekter bidrager aktivt i Open Source projekter, samt deltager på konferencer som F.eks. QCon, JavaONE, Gr8Conf, Devoxx, JBoss World o.l.

Alt du mangler nu, er at vise din interesse. Det gør du enten ved at sende en uopfordret ansøgning til Associate Partner Tim Hallwyl på tha@nine.dk eller ringe på 3137 0582. Vi glæder os til at høre fra dig.