Palantir - Hvem vi er

Palantir Technologies er en af Silicon Valleys førende virksomheder. Vi udvikler software, der optimerer den måde mennesker interagerer med data i massiv skala. Vores software hjælper nogle af verdens vigtigste institution med at forstå, analysere og handle på deres data. Vores analyseplatforme er uovertrufne, når det gælder håndtering og integrering af data fra alle kilder og i alle formater. Palantirs teknologi bruges allerede verden over til at konfrontere verdens vanskeligste problemer. Anvendelsesmulighederne er næsten uendelige.

Vi kom ind på det europæiske marked i 2008. I 2010 åbnede vi vores London-kontor, der med sine 120 ansatte er vores største kontor uden for USA og samlingspunkt for alle vores aktiviteter i Europa. Vi arbejder med kunder i Frankrig, Italien, Finland, Holland, Schweiz og Østrig, men har derudover tilstedeværelser i Stockholm og København.

Ved at opbygge dybe, langvarige samarbejder hjælper vi vores kunder med at gentænke hele den måde, de bruger deres data. Vores software har for eksempel gjort en kommune i England i stand til at bruge sammenbragt data og geoanalyse til at finde frem til familier med særlige støttebehov, og til at koordinere beredskabsplaner og genopbygningsprocessen efter stormfloder og naturkatastrofer. Vi har også hjulpet en større finansiel institution med at bekæmpe bedrageri ved at udvikle et nyt system, som de anslog til at være mere end 20 gange så effektivt til at afsløre svindel som det, det afløste.

Vores værdier

Hensynet til sikker datahåndtering og privatlivsbeskyttelse er styrende for alle vores aktiviteter. Det er en grundlæggende for Palantir, og vi har allerede fra begyndelsen investeret store ressourcer, intellektuelt og finansielt, i at udvikle teknologi, der kan takle verdens allermest komplekse problemer, samtidig med at privatlivets fred respekteres. Vi har skræddersyet vores løsning efter danske og nordiske privatlivsretningslinjer, og vi tror på, at vores teknologi kan være med til at skabe tillid til hvordan personoplysninger bliver håndteret og styret.

Hvad vi ser efter

Vi ansætter kandidater, der har hovedet godt skruet på, er tillidsvækkende, målrettede og formår at tænke selvstændigt. Arbejdsformen i Palantir er præget af at vi sammensætter vores teams ud fra kompetencer, ikke formelle jobbeskrivelser. De ansatte hos Palantir er softwareudviklere, produktdesignere, analytikere og formidlere, der lægger den indsats, der skal til for at opnå kundens mål. Vores vækst i Europa handler i sidste ende om at få implementeret vores løsninger, der hvor der allermest brug for dem.

Hos Palantir får du kolleger, der stiller høje til sig selv, gør alt de kan for at inspirere de andre på teamet – mennesker der stræber efter at gøre en forskel for verden gennem deres arbejde.

Hvis Palantir Technologies lyder som stedet for dig, håber vi, du vil tage et kig på https://www.palantir.com/careers/ og se, hvilke muligheder der kunne passe til dine interesser og evner.