16. maj 2017

Clio Online: Tilfredstillelse af skaberlyst i en rar atmosfære

Profilhistorie

Rasmus Krøyer Jørgensen er Fullstack udvikler hos Clio Online. Her arbejder han med nyudvikling og vedligeholdelse af deres login og CRM-system. Det bedste ved jobbet som udvilker hos Clio Online er, at man får tilfredsstillet sin skaberlyst, og at atmosfæren er rar og afslappet.

"

Tænk over hvad der er vigtigt for dig så tidligt som muligt, og hav det in mente, når du skal vælge karreievej. Jeg havde held med at udfordre mig selv en smule med de valgfag, som jeg tog. Det var nemlig igennem mine valgfag, at jeg opdagede nogle interessante ting, som jeg ellers ikke var stødt på.

Rasmus er uddannet cand.polyt. fra DTU og har siden april 2013 arbejdet som Fullstack udvikler hos Clio Online, hvor han blev fuldtidsansat i august 2016.

Både nyudvikling og vedligeholdelse

- Hos Clio Online arbejder jeg med nyudvikling og vedligeholdelse af vores login og CRM-system. Dette system sørger for, at vores brugere får adgang til de korrekte materialer, samt at vores sælgere mest effektivt kan sælge til kunder, siger Rasmus og fortætter:

- Den mest interessante opgave fik jeg kort efter, jeg blev ansat hos Clio Online. Her fik jeg ansvaret for at lave et modul, der kunne trække bruger-statistik for Clio Online’s portaler. Det var meget spændende at have sit eget projekt og få muligheden for at bygge noget op fra bunden. Jeg har lært rigtig meget siden jeg lavede det projekt, men det gør mig stadig glad at se, at det bliver brugt.

Hos Clio Online programmeres der i TYPO3 CMS og TYPO3 FLOW som frameworks til deres systemer. Der betyder, at der bliver arbejdet mest i PHP, samt Javascript, CSS og HTML til browser frontend. Der bliver også lavet begrænset udvikling i Java.

Jobmuligheder: Fuldtidsudviklere og ’case-by-case’ studiejobs

- Clio Onlines IT afdeling har søgt fuldtidsudviklere næsten lige så længe, jeg har været her, så hvis man har nogle relevante evner, så er jeg sikker på, at det er interessant. Omkring studiejobs ansættes der mere ’case by case’ - forstået sådan at der ikke er et ’fast’ antal studerende ansat her, fortæller Rasmus.

Skaberlyst, tilfredsstillelse og god stemning

- Det at være udvikler, er det bedste ved mit job. Det tilfredsstiller en slags skaberlyst. Man udtænker, planlægger og skriver et program/noget kode og ser, at alt virker som det skal (forhåbentlig). Det giver en stor tilfredsstillelse, siger Rasmus.

Men det er ikke kun det faglige, der gør Clio Online til et godt sted at arbejde, også atmosfæren fremhæver Rasmus:

- Der er en meget rar og afslappet atmosfære herinde, hvilket gør det behageligt at være på arbejde. Jeg synes, jeg har udviklet et rigtig godt samarbejde med mine kolleger, hvilket gør det muligt at sparre om den bedste løsning til de problemer, som folk støder på. Det kan være meget lærerigt, siger Rasmus og afslutter:

- Der er altså et godt arbejdsmiljø, en generelt god stemning og et ønske om at imødegå individers behov.