17. maj 2017

Moment Young Digitals: Hjælper dig med at få foden indenfor

Profilhistorie

August Boye Heegard arbejder som full-stack udvikler hos Uni-tel – et job han fik med hjælp fra Moment Young Digitals. Han startede som Young Digitals konsulent og blev for nyligt fastansat.

"Først og fremmest vil jeg anbefale, at man følger sine interesser. Man skal ikke undervurdere det privilegium at få lov til at arbejde med noget, som man synes er spændende. Der er heller ingen grund til at gå og vente til man har afsluttet sin uddannelse. Hvis du kan noget inden for dit felt, er det bare om at komme igang.

August har en almen studentereksamen fra Nærum Gymnasium og påbegynder til september sit videregående studie, som sandsynligvis bliver på DTU.

- Jeg indsendte en ansøgning til Moment, hvorefter jeg blev ringet op og inviteret til samtale hos dem. Herefter blev jeg optaget, og de gik i gang med at søge en stilling, der matchede min profil. Men forløbene hos Moment varierer selvfølgelig alt efter jobbet, man søger, fortæller August og fortsætter:

- Hvis du er ung og dygtig, men endnu ikke har oparbejdet et omfattende CV, er Moment Young Digitals en god måde at få foden indenfor. De har et omfattende netværk – det betyder, at de kan finde et job, hvor lige netop dine evner kan bruges. I mit tilfælde var jeg aldrig selv stødt på den mulighed, som jeg fik gennem rekrutteringsbureauet. 

Fra konsulent til fastansat

Hos Uni-tel har August netop afsluttet det projekt, som han var ansat til at lave i løbet af forløbet som Young Digitals konsulent:

- Der er tale om en app til både iOS og Android som virksomhedens kunder og forhandlere har glædet sig meget til at få fingrene i. Det er naturligvis altid mere tilfredsstillende at arbejde på noget, som man ved, andre vil få glæde af, siger August og afslutter:

- Opgaverne er udfordrende og varierede, og jeg har fornøjelsen af at arbejde med nogle meget dygtige kolleger.