02. maj 2017

Nine: "Vi er nørder, og vi er stolte af det"

Profilhistorie

Jesper Steen Møller er Associate Partner hos Nine, hvor han arbejder som softwarearkitekt og udvikler. Det bedste ved jobbet er ifølge Jesper, at man arbejder sammen med en masse dygtige mennesker, som man kan lære rigtig meget af.

"

Vælg et sted, hvor der er plads til dine ambitioner og din person.

 

Jesper er uddannet datalog fra DIKU med bifag i HD (I&Ø) fra CBS. Tidligere har han blandt andet arbejdet som partner i Datarum.dk og som Software Architect ved Sirius IT A/S.

Med i projekterne fra start til slut

- Hos Nine arbejder jeg på vores forskellige kundeprojekter. Derudover har jeg som Associate Partner ansvar for en del af vores kompetenceudvikling og "produktkatalog". Sammen med en kollega har jeg området Innovation, hvor vi har Machine Learning og avancerede containerteknologier på tapetet, fortæller Jesper.

Han har været så heldig at havne midt i nogle spændende og vigtige projekter, som han har kunne præge og levere succeser sammen med sin dygtige kolleger:

- Jeg er glad for at kunne følge projekter helt fra en uoverskuelig udfordring i begyndelsen og hele vejen til det kommer i produktion, og folk kan få glæde af det - og hvor vi har fundet på en masse gode løsninger undervejs, siger Jesper og fortsætter:

- Den mest spændende opgave, jeg har arbejdet på, er nok det, jeg sidder med lige nu, hvor vi maskinelt skal læse bestemmelserne i titusindvis af lokalplaner, som skal bruges i det fremtidige ejendomsvurderingssystem. Det involverer maskinlæring, hvor eksperter har fodret systemet med en række relevante sætninger, hvor systemet finder flere, der ligner.

Forskellige jobmuligheder og en del sprog

Hos Nine arbejder de med udvikling, arkitektur, test- og kvalitetssikring eller som forretningskonsulent og projektleder. Studiejobs er typisk enten som udvikler eller tester, hvor man altid er en del af et større team, så der er støtte og hjælp at hente.

- Vi programmerer i en del sprog; Java, Groovy, TypeScript, JavaScript, C#, Python, Ruby, Clojure for at nævne de mest udbredte, fortæller Jesper.

Stolte nørder, der ved meget, kan noget og har en mening

- Det bedste ved Nine som arbejdsplads er, at vi er rigtig mange dygtige mennesker – så med mindre du virkelig er skarp på et meget specifikt emne, er der altid nogen, der ved mere, som du kan lære af, siger han og uddyber:

- Vi er nørder, og vi er stolte af det. Det er OK at vide noget, kunne noget og have en mening, og man skal være klar til at blive udfordret på det. Samtidig lever vi jo af at løse problemer for vores kunder - så det gælder også om at opføre sig voksent. Men vi kan også slappe af og feste sammen, når chancen byder sig, fx til fredagsbar og på det årlige kick-off, afslutter Jesper.