11. maj 2016

Karriereprofil: Ken er Team Lead/Scrum Master i iOS udviklingsafdelingen hos TrackMan

DIKU Karrieredag

TrackMan beskæftiger sig med nogle spændende teknisk problemstillinger og Ken benytter dagligt sin datalogiske baggrund.

Hvad er din jobfunktion hos Trackman og hvad arbejder du med til dagligt?

Jeg har været hos TrackMan i lidt over 3 år. Jeg er Team Lead/Scrum Master i iOS udviklingsafdelingen hos TrackMan. Dvs jeg beskæftiger mig med udvikling af vores iPhone/iPad app. App’en virker som bindeled mellem en TrackMan Radar og brugeren. App’en viser data, video og giver en grafisk fremstilling af golfslag. App’en indstiller også TrackMan Radaren.

Hvilke særlige faglige udfordringer oplever du i dit arbejde?

At holde sig orienteret og ajour - på den gode måde.

Hvordan bruger du din datalogiske baggrund?

Jeg benytter min baggrund i Datalogi og Fysik dagligt - nok mest min datalogiske baggrund, men jeg har stor glæde af min fysik-baggrund i mange sammenhænge. TrackMan beskæftiger sig med nogle meget spændende tekniske problemstillinger - også uden for mit arbejdsområde - og jeg er glad for at kunne forstå store dele af dem.

Hvad kan Trackman tilbyde vores studerende?

Jeg har tidligere været konsulent og derfor været i rigtig mange virksomheder. TrackMan er en meget spændende arbejdsplads som ikke ligner ret mange andre. Jeg tænker dagligt over hvor priviligeret det er at arbejde et sted hvor man beskæftiger sig med komplekse tekniske udfordringer på et meget ambitiøst niveau. Derudover synes jeg, at der er en god stemming hos TrackMan, den er afslappet, venlig og hjælpsom.

Du kan møde TrackMan til DIKUs karrieredag 12. maj 2016.