21. april 2017

Unity Technologies: Plads til frihed, fleksibilitet og alles meninger

Profilhistorie

Henrik Schlichter arbejder som Lead Developer/Senior Software Devoloper hos Unity Technologies. Han arbejder blandt andet med buildsystemer og udviklingsværktøjer til deres interne udviklere. Han er glad for at arbejde på en Game Engine som Unity, hvor der er plads til frihed og fleksibilitet.

"Et god råd er, at uanst hvilken karriere man får, så skal man sætte sig ind i, hvad det er, der driver forretningen. Hvis man ved, hvordan der tjenes penge, kan man træffe langt bedre beslutninger for firmaet. Derudover er det vigtigt at finde et område, som man brænder for!

Henrik er uddannet bachelor i Datalogi fra DIKU. Han har tidligere arbejdet som IT-Supporter hos Beskæftigelsesministeriet med online spilprogrammering hos IO Interactive og som Software Arkitekt og CTO hos Better Collective. 

Nu arbejder han som Senior Software Developer hos Unity Technologies, hvor han ind til videre har været i 9 måneder. 

Unity Technologies gør det muligt for Henrik at gøre en forskel

Hos Unity Technologies arbejder Henrik med buildsystemer og udviklingsværktøjer til deres interne udviklere.

- Det bedste ved mit arbejde er at arbejde på en Game Engine som bliver brugt vidt og bredt og at kunne gøre en forskel ved at være med til at påvirke, hvordan vores værktøjer til spiludviklere skal udformes, fortæller han og fortsætter:

- Den mest spændende opgave, jeg har arbejdet på hidtil, har været det at designe og bygge et helt nyt buildsystem fra bunden og migrere til det.

Mange jobmuligheder og forskellige sprog

- Unity Technologies er en stor udviklingsplatform, hvor der er massere af jobs. Vi har både interns (studerende i praktik), student workers og så har vi løbende også en del fuldtidsstillinger. Det er bare at hoppe ombord, fortæller Henrik og fortsætter:

- Vi koder mest i C++ og C#, men også sprog som Python, Perl og andre scriptingsprog.

Henrik er selv en "polyglot" - dvs. en der kan kode i mange forskellige sprog - og er specielt glad for at kode i C/C++, C# og Python.

Frihed og fleksibilitet i arbejdet

- Der er stor frihed og fleksibilitet i hvor og hvornår, man arbejder - og man kan i høj grad selv strukturere sit arbejde. Alle arbejder for et fælles mål, fortæller han.

Unity Technologies er således en arbejdsplads, der værdsætter frihed. En værdi der også afspejles i selve arbejdsmiljøet:

- Det er frit og uformelt. Unity Technologies er et sted, hvor alles mening betyder noget, så længe man har argumenterne i orden, afslutter han.