D-dag 2009 var velbesøgt som de foregående år

Studerende, virksomheder, DIKU-forskergrupper og fakultetets Uddannelsesservice mødtes over fadøl, brochurer, posters og chips for at udstille varerne på egne hylder og for at få en god snak med interessenter om karrieremuligheder.

Posterudstilling

Kandidatstuderende fra DIKU, som i årets løb har fået gode karakterer for deres projekter, var blevet opfordret til at formidle deres resultater som en posterpræsentation. Denne opfordring have 13 taget imod. Der var mange gode, og mange detaljerede posters. Flere fik rosende omtale af dommerkomiteen.

Vinderprojektet blev Valdemar Rørbechs både på ord og billeder farverige poster om sin Swamp Thing Diary. De mange posters vil ved en senere lejlighed blive udstillet i vandrehallen.

Udstillere

De 8 virksomheder var 3-Shape, Accenture, Danske Bank, Edlund, JobIndex, KMD, Netcompany og NNIT. Fra flere er der givet positive tilbagemeldinger om arrangementet.

Uddannelesservice og Det Internationale Kontor

For studerende, der er interesseret i udstationering i kortere eller længere tid, var der mulighed for at tale med Fakultetets repræsentanter for det Internationale Kontor.

Forskergrupper

DIKUs forskergrupper er i løbet af 2009 fusioneret fra fem til nu tre, der hedder hhv. Billedgruppen (Image Group), HCC (Human Centered Computing) og APL (Algorithms and Programming Languages). Også forskergrupperne havde lavet posters, så de studerende kunne orientere sig om DIKUs forskningsområder.

Se billeder fra dagen