Mentorordning – Københavns Universitet

Mentorordning

DIKU Business Club har lavet et samarbejde med København Universitets alumneforening om en mentorordning særligt for datalogi- og IT studerende. Som DIKU Business Club-medlem er der mulighed for at deltage til en reduceret pris.

Om mentorprogrammet

KU’s alumneforenings mentorprogram har siden 2008 bygget bro mellem studier og arbejdsliv for studerende på Københavns Universitet. Programmet er med til at skabe endnu tættere dialog mellem kandidatstuderende og ansatte i udviklingsorienterede virksomheder. Over 1.100 kandidatstuderende fra hele universitetet har igennem årene haft en mentor.

25-30 offentlige og private virksomheder deltager hvert år i mentorprogrammet, såsom Udenrigsministeriet, Nordea, Microsoft, Sundhedsministeriet, Novo Nordisk, Mercuri Urval m.fl.. De stiller et antal medarbejdere til rådighed som mentorer, der hjælper kandidatstuderende med nye netværk, branchekendskab og generel sparring omkring mødet med arbejdsmarkedet.

Mentorvirksomhederne deltager bl.a. fordi de:

  • hjælper kandidatstuderende med overgangen til arbejdsmarkedet
  • profilerer sig bredt over for studerende på Københavns Universitet
  • giver et udviklingstilbud til medarbejderne, der bl.a. prøver kræfter med mentoring, coaching og motivering
  • får en tæt dialog med dygtige studerende og får indblik i deres faglighed

Se alle mentorvirksomhederne her

Læs mere om mentorordningen på alumneforeningens hjemmeside

Reducerede deltagelsesomkostninger for DIKU Business Club-medlemmer

Mentorprogrammet er samfinansieret af Københavns Universitet og de deltagende virksomheder. Som et særligt tilbud til vores DIKU Business Club-medlemmer får I mulighed for at deltage til en væsentligt reduceret pris på 10.000 kr. ekskl. moms pr. år.