24. maj 2017

30 virksomheder gjorde kur til it-studerende på Københavns Universitet

DIKU Karrieredag 2017

Torsdag den 18. maj summede det af liv i Vandrehallen på HC Ørsteds Instituttet, da den årlige DIKU Karrieredag løb af stablen. 30 virksomheder på udkig efter potentielle it-medarbejdere stod klar til at tage imod de flere hundrede studerende fra KUs it-relaterede uddannelser, der deltog.

Manglen på it-arbejdskraft er stor, og siden DIKU Karrieredag fandt sted første gang for mere end 10 år siden, er arrangementet vokset år for år. Således kunne 30 virksomheder - syv mere end sidste år - tage plads i 'nye' rammer på HC Ørsted Instituttet for at få plads til alle.

På trods af at Karrieredagen ramlede sammen med årets første sommerdag, kiggede flere hundrede studerende forbi de mange stande og fik sig en snak med sin måske kommende arbejdsgiver eller samarbejdspartner.

Virksomhederne lokkede med alt fra chokolade, slik og donuts til Virtual Reality, spil og kodekonkurrencer med flotte præmier.

1 Minute of Madness - og 4 timers networking

Karrieredagen startede kl. 15.00 og blev indledt med en fælles kick-off session. DIKUs institutleder Mads Nielsen bød velkommen efterfulgt af 1 Minute of Madness, hvor hver virksomhed fik ét minut og ét slide til at præsentere sig selv for de studerende.

Resten af eftermiddagen stod det på networking i standene, Company Dating, oplæg om iværksætteri samt hyggelige stunder over en kold fadøl og en bid mad indtil DIKU Karrieredag 2017 officielt lukkede kl. 19.00.

Alt i alt var det en hyggelig og udbytterig eftermiddag for både virksomheder og studerende - og vi ser frem til at slå dørene op til en ny karrieredag næste år.

Billeder

Auditoriet var næsten fyldt, da der var kick-off med velkomst og 1 Minute of Madness

Kodekonkurrence i Danske Banks stand


Virtual Reality spil i SKATs stand

Til Company Dating fik de studerende mulighed for at snakke med repræsentanter fra virksomhederne i mere rolige omgivelser


Kalles Ølknallert sørgede for kolde fadøl fra Nørrebro Bryghus