2. oktober 2017

Hvem bliver Danmarks bedste studenterprogrammører anno 2017?

DM i programmering 2017

Forhåndsinteressen for at blive kåret som Danmarks bedste programmører er større end nogensinde, når DM i programmering afvikles i Universitetsparken lørdag den 7. oktober med DIKU som værter.

Der er lagt op til det hidtil største antal dystende danske studenterprogrammører, når  årets DM i programmering afvikles samtidigt på tre danske universiteter i weekenden.

I Århus er der tilmeldt 30 hold, i Aalborg p.t. 6 hold - men der er plads til 10 -  og i København er deltagerantallet på vej mod de 35 (flest fra KU, men også nogle fra DTU). Her er der gjort plads til hele 40 hold - så der er lagt op til det største samlede deltagerantal i mange år.

På KU er man naturligvis spændte på, om sidste års vinderhold Lambdabamserne med deltagelse af DIKU- og MATH-studerende vil genopstå og forsvare de 6 x førstepladser, som holdet tidligere har tilkæmpet sig (med blandede besætninger).

Vinderholdet fra 2016: Lambdabamserne alias Nicolai Nebel Jørgensen, Nikolaj Simling og Jakob Bæk Tejs Knudsen

Lidt om konkurrencen

Det er Netcompany og Jobindex, der er officielle sponsorer for konkurrencen. DIKU Business Club er co-sponsor som husvært for arrangementet.

De studerende dyster i hold af ca. 3 mod andre studerende fra hhv. Aarhus, Aalborg og København om at løse ca. 10 programmeringsproblemer i Java, C++, C eller Python. Vinderne erklæres Danmarksmestre i Programmering.

Arrangementet starter lørdag den 7. oktober kl. 10:00. Arrangørerne lover, at man som deltager bliver fagligt udfordret, men at der også fokus på, at det skal være sjovt at være med. Tonen er uformel og stemningen høj, så deltagerne får en hyggelig dag sammen på tværs af holdene.

Vinderholdet kvalificerer sig til den nordvest-europæiske konkurrence NWERC, som finder sted 25.-26. november i Bath i England. Vinderteamet modtager i den forbindelse et rejsegavekort på 10.000 kr. så de kan komme afsted og repræsentere Danmark!

Interesserede kan frem til torsdag den 5. oktober tilmelde sig her: www.netcompany.com/dm.

I København afvikles konkurrencen hos DIKU, c/o August Krogh Bygningen, Universitetsparken 13, 1. Sal.

Afterparty'et finder sted i DIKU-kantinen i Universitetsparken 1.