28. september 2017

Portræt: Mød Rikke Hvilshøj til DIKU Alumnedag

Portræt

DANSK IT's direktør Rikke Hvilshøj brænder for den digitale dagsorden og de muligheder, som teknologien bringer med sig. På Alumnedagen kan du møde Rikke i debatpanelet.

Rikke Hvilshøj har brugt mange år af sin karriere i den politiske verden, bl.a. mere end 10 år som medlem af Folketinget og 3 år som minister. Det er snart 10 år siden. Siden har Rikke opbygget sig en karriere i det private erhvervsliv og de seneste to år, har hun været direktør for DANSK IT. 

Foreningen DANSK IT

DANSK IT er en forening for it professionelle med mere end 7.000 medlemmer. DANSK IT’s formål er at styrke medlemmernes faglig kompetencer og være en stemme i den offentlige debat, når det handler om it, digitalisering og data. Nogle af de dagsordener, som DANSK IT lige nu har mest fokus på, er emner som lovgivning i det digitale samfund, cybersikkerhed og dataetik og privacy. Rikke er selv økonom af uddannelse men brænder for den digitale dagsorden og alle de muligheder, som teknologien byder på men også de mange dilemmaer, vi som mennesker og som samfund skal forholde os til og som følger med de teknologiske muligheder.

Du kan møde Rikke Hvilshøj til DIKU Alumnedag 2017.