Dygtig studentermedhjælper søges til uddannelsesadministration

Har du lyst til at arbejde med uddannelsesadministration, og er du god til at sætte dig ind i nye it-systemer? Vil du gerne hjælpe med at koordinere aktiviteter og løse praktiske opgaver i forbindelse med instituttets studiestart og rekrutteringsaktiviteter? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

På Datalogisk Institut på Københavns Universitet (DIKU) forsker vi på eliteplan og uddanner dygtige studerende. Den ledige stilling er i DIKU’s uddannelsesadministration. Vi er et engageret team på 6 personer, der arbejder med alt fra eksamens- og kursusadministration til studiestart, rekruttering og brobygning, Vi har brug for en ny studentermedhjælper, som har lyst til at arbejde 12-15 timer om ugen, gerne med 2 faste dage om ugen. Vi tager hensyn til dine eksamensperioder og lignende. Tiltrædelse er hurtigst muligt.

Om dig

Vi forestiller os, at du:

 • er studerende på en relevant videregående uddannelse
 • har udpræget digital snilde og en god organisatorisk sans
 • har et godt overblik og forståelse for tal
 • har et godt skriftsprog på både dansk og engelsk
 • er god til at koordinere og samarbejde med mange aktører
 • er god til at indgå i et team og til løbende at koordinere dine opgaver
 • er mødestabil og imødekommende.

Arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver kan variere en del. De omfatter fx:

 • at indhente og organisere oplysninger fx i forbindelse med kursus- og eksamensadministration, kvalitetssikring, instruktoransættelser og lign.
 • Bistå eksamensafvikling såsom print af eksamenssæt, indtastning af information i universitetets digitale eksamensportal og lign.
 • Hjælpe med praktiske og koordinerende opgaver i forbindelse med instituttets studieintroduktion og rekrutteringsaktiviteter såsom åbent hus og studiepraktik
 • Besvare mails fx i forbindelse med teamets ferieafholdelse.
 • Evt. bistå andre administrative områder med ad hoc opgaver

Vi tilbyder

 • Et alsidigt job i et spændende miljø
 • At blive en del af en engageret administration, som arbejder målrettet på at sikre kvalitet, og som vægter faglig sparring og samarbejde højt
 • Fleksibilitet i forhold til arbejdstid og opgaver.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du er indskrevet som studerende ved en videregående uddannelse.

Den primære arbejdsplads er på Datalogisk Institut i Universitetsparken på Østerbro.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK/Stat) med indplacering som studerende. Du indplaceres på skalaen for studerende, hvor timelønnen udgør kr. 125,22 i niveau oktober 2019 afhængig af din lønanciennitet.

Din ansøgning

Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest 25. februar 2020.

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Yderligere spørgsmål

Spørgsmål til stillingen kan rettes til teamleder Ann Steendahl Søndergaard, tlf. 2448 0338.

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE i kort form – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.000 ansætte og 9.700 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budet på ca. 3 mia. kr.

Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på http://www.science.ku.dk/

SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.