Kontorelev

Kan du se dig selv arbejde i landets største uddannelsesinstitution med understøttelse af forskning og uddannelse i seneste tendenser inden for it fra kunstig intelligens til virtual reality? Har du lyst til at prøve kræfter med offentlig administration? Så er du måske vores nye kontorelev.

Datalogisk Institut på det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet – i daglig tale DIKU – ved Københavns Universitet søger pr. 1. september 2020 en kontorelev til en varieret kontoruddannelse med speciale i offentlig administration. Yderligere information om DIKU finder du på www.diku.dk.

Dine arbejdsopgaver som elev

Du vil være tilknyttet Datalogisk Institut, hvor du vil prøve kræfter med mange forskellige opgaver, som for eksempel:

 • Sagsbehandling
 • Journalisering
 • Mødeplanlægning og - afholdelse
 • Kommunikation med studerende, gæster og ansatte
 • Indkøb og afregninger
 • Studieadministration

Dine arbejdsopgaver vil både bestå af opgaver, som løses i teams, og selvstændige opgaver. Du vil igennem din elevtid få ansvar og passende udfordringer samt rig mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer.
Du vil få en bred kontaktflade med mange forskellige kollegaer – danske såvel som internationale.

Vores nye elev

Du bliver en del af en stor organisation med en omskiftelig og til tider hektisk hverdag, hvor mange interesser skal tilgodeses, og brugere betjenes. Det er derfor vigtigt, at du:

 • Er positiv, engageret og serviceminded
 • Er god til at skabe relationer og kan omgås forskellige typer mennesker
 • Er grundig og detaljeorienteret i din opgaveløsning
 • Er omstillingsparat, opsøgende og har lyst til at tage et selvstændigt ansvar
 • Har gode dansk- og engelsk kundskaber, da hovedparten af vores kommunikation foregår på engelsk.
 • Har flair for IT og har lyst til at sætte dig ind i nye systemer.

Uddannelsesmæssige krav

Du har bestået eller forventer at bestå EUX rettet mod kontor, et 5- eller 10 ugers kompetencegivende forløb for studenter (HHX hhv. STX, HTX og HF) eller et adgangsgivende grundforløb inden tiltrædelse den 1. september 2020.
I uddannelsesforløbet indgår 15 ugers skolegang på Niels Brock inkl. studietur til Bruxelles samt den afsluttende fagprøve.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter løn- og ansættelsesvilkår i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK/Stat).

Yderligere oplysninger

Du vil være tilknyttet sekretariatet, som er en del af Instituttets administration. Instituttets fysiske placering er Universitetsparken 1, 2100 København Ø.
Du kan få mere information om stillingen ved at henvende dig til Elevansvarlig Anne-Marie Duckert tlf. 93565775, Kontorelev Malene Skovsgaard tlf. 93509172 eller mail hr@di.ku.dk.

Ansøgningsproces

Send din ansøgning vedlagt CV og anden relevant dokumentation elektronisk via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget), så den er os i hænde senest søndag den 2. februar 2020. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler uge 9 i 2020.

Er du fyldt 25 år, skal du kontakte en erhvervsskole med henblik på at få lavet en realkompetencevurdering (RKV), som skal vedlægges din ansøgning.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund at søge stillingen.

SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.