Studentermedarbejder til Erhverv og Innovation (barselsvikariat)

Kan du se dig selv arbejde på landets største uddannelsesinstitution med forskning og uddannelse i ny og banebrydende it på områder som kunstig intelligens og virtual reality? Så er jobbet som studentermedarbejder med fokus på erhvervssamarbejde og innovation på Datalogisk Institut, Københavns Universitet (DIKU) måske noget for dig.

På DIKU forsker vi på eliteplan og uddanner dataloger. Vi er forskningsmæssigt førende i Europa og samarbejder både nationalt og internationalt med større forskningsinstitutioner og virksomheder. Vi har etableret DIKU Business Club som et forum for samarbejde med virksomheder om forskning, videndeling og rekruttering af studerende. Til at udvikle dette samarbejde søger vi en analytisk og sprogligt kompetent studerende, som kan hjælpe os med en række administrative opgaver, især inden for erhvervssamarbejde, analyse, systemer og journalisering.

Ansættelsen er et barselsvikariat med start den 1. december 2020 eller snarest muligt og løber frem til den 31. august 2021.

Hvad skal du arbejde med?

Du vil blive tilknyttet Sektionen for Erhverv og Innovation, hvor du bidrager til at opbygge og administrere instituttets erhvervsrelationer, herunder medlemmerne i DIKU Business Club (vi bruger Microsoft Dynamics 365 CRM), generere analyser og rapporter til ledelsesinformation, journalisere kontrakter, m.v.

Hvem er du?

• Du studerer på en videregående uddannelse – gerne inden for det samfundsvidenskabelige område, datalogi/it, erhvervsøkonomi eller tilsvarende
  • Du er fortrolig med it - og kan hurtigt sætte dig ind nye it-systemer og mestre dem
  • Du kommunikerer på både dansk og engelsk
  • Du er struktureret og systematisk i din arbejdsform og god til at afslutte opgaver
  • Du er nogenlunde fleksibel i forhold til vagter og kan arbejde ca. 15 timer om ugen.
  • Du er løsningsorienteret
  • Du sætter pris på en uformel og hyggelig omgangstone på et institut i vækst.

Hvem er vi?

DIKU er Danmarks første datalogiske institut. Vores forskere og kandidater har bidraget til samfundets accelererende teknologiske transformation, og vores forskningsmiljø og -resultater har gjort os til et af Europas førende datalogiske institutter med international indflydelse.

DIKU er beliggende på Østerbro i Universitetsparken 1, hvor vi deler campus med en række andre naturvidenskabelige uddannelser og institutter. Vi er ca. 200 ansatte (inklusive phd-studerende og instruktorer), heraf udgør administrationen ca. 31 fastansatte personer.

Sektionen for Erhverv og Innovation er på 3 ansatte. Vi arbejder med at styrke instituttets erhvervsrelationer digitalt såvel som gennem direkte kontakt med vores medlemmer i DIKU Business Club gennem events, karrieredage, faglige talks og webinarer. Vi har også ansvaret for at styrke innovationsindsatsen på instituttet samt i danske og internationale faglige netværk og klyngeorganisationer.

Vi tilbyder

• Et alsidigt job med stor selvstændighed og afveksling i opgaverne.
  • Fleksibel arbejdstid
  • At blive en del af en arbejdsplads i økonomisk vækst
  • At blive en del af et engageret team, der arbejder målrettet på at etablere nye og drage nytte af eksisterende erhvervsrelationer
  • Engagerede kolleger, som vægter faglig sparring og samarbejde højt, og som har en uhøjtidelig, åben og respektfuld omgangstone.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker som studerende i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) samt Organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) § 35. Minimumstimelønnen er 125,22 kr.

Du vil blive lønindplaceret på baggrund af din studieanciennitet og/eller relevant erhvervserfaring. Arbejdstiden vil gennemsnitligt være på 15 timer pr. uge.

Vil du vide mere om stillingen?

Kontakt erhvervskonsulent Inge Hviid Jensen på tlf. 28 75 14 28, mail ihjensen@di.ku.dk eller sektionsleder Anders Pall Skött på tlf. 23 81 08 86, mail anders.pall@di.ku.dk.

Send din ansøgning via jobsiden Administrative & forskningsunderstøttende stillinger – Københavns Universitet (klik på "Søg stillingen" nederst i opslaget).

Ansøgningen skal være os i hænde senest 18. oktober 2020. Vi modtager kun elektroniske ansøgninger.

Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 44.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.