Studentermedarbejder til HR-opgaver på Datalogisk Institut

På Datalogisk Institut på Københavns Universitet (DIKU) søger vi en studentermedarbejder til Sekretariatet, som skal bidrage til understøttelse af HR-området på DIKU og i det nye AI Pionercenter.

Har du lyst til at afprøve og udvikle dine kompetencer inden for HR-området på landets største uddannelsesinstitution med forskning og uddannelse i ny og banebrydende it på områder som kunstig intelligens og virtual reality? Så er jobbet som HR-assistent på Datalogisk Institut, Københavns Universitet (DIKU) måske noget for dig.

Du bliver en del af DIKUs HR-team bestående af to fuldtidsansatte, som du vil komme til at understøtte på forskellige områder. I teamet sikrer vi den rette igangsættelse af rekrutteringsprocesser, vi sørger for professionel onboarding af nye medarbejdere, vi er tovholdere på planlægning, registrering og rådgivning om ferie og fravær, vi administrerer gæster af længere varighed, administrerer lokaleallokering samt godkender udbetalinger til timelønnede og diverse engangsudbetalinger.

Arbejdsopgaver

• Registrering af ferie og fravær
  • Oprettelse af gæster
  • Diverse rettelser/opdateringer på medarbejdere og gæster i personalesystem
  • Lave diverse HR-udtræk
  • Understøtte administration og opdatering af HR-information på vores intranet
  • Vedligeholdelse af interne maillister samt medarbejderlister på DIKUs hjemmeside
  • Bidrage med diverse opgaver ifm. onboarding/offboarding
  • Diverse journaliseringsopgaver

Hvad forventer vi af dig?

Du skal være i gang med en relevant bachelor- eller kandidatuddannelse og have mere end et år tilbage af din studietid.

Vi lægger vægt på, at du

• Kan arbejde struktureret og går grundigt og systematisk til dine opgaver
  • Er opsøgende og nysgerrig
  • Har øje for detaljen, og formår at kvalitetssikre dit eget arbejde
  • Formulerer dig klart i skrift og tale på dansk og engelsk
  • Er fleksibel, engageret og serviceminded
  • Har lyst til at arbejde med HR og udvikle dine kompetencer
  • Er god til at sætte dig ind i nye it-systemer (du vil selvfølgelig modtage grundig oplæring)
  • Er vant til at arbejde med Office-pakken, i særdeleshed Excel

Arbejdstid og -sted

Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 15 t/u fordelt hen over året. Du planlægger dine
arbejdstider med de faste medarbejdere, så der er balance mellem dine arbejdsopgaver og dine studier. Du skal være forberedt på, at der i forbindelse med spidsbelastningsperioder kan være brug for, at du lægger flere timer end normalt.

Du bliver en del af HR-teamet i DIKUs sekretariat beliggende i Universitetsparken på Østerbro.

I efteråret 2021 opstartes et nyt pionercenter for forskning i kunstig intelligens på Københavns Universitet. DIKU er leder af dette center og skal bidrage på HR-området. I starten af ansættelsen vil du arbejde med HR-opgaver på DIKU, men i løbet af efteråret vil du blive tilknyttet det nye AI Pionercenter enten 50% eller 100% af arbejdstiden sammen med en fuldtidsansat på HR-området. Dette indebærer samme slags arbejdsopgaver, reference til samme leder, og at du fortsat er en del af DIKUs HR-team – men du vil skulle være fysisk til stede på samme adresse som centeret mindst én gang ugentligt på adressen i Københavns Universitets observatorium på Østervold i centrum af København.

Løn og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat og aflønnet som timelønnet studerende i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) samt Organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK). Ansættelsen er betinget af at du er aktiv studerende. Timelønnede er anciennitetsbestemt og minimum kr. 126,16 (feb. 21-niv).

Ansøgnings- og ansættelsesprocedure

Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning, CV og eventuel relevant dokumentation ved at klikke på "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget senest torsdag d. 6. maj 2021.

Vi modtager kun elektroniske ansøgninger.

Samtaler vil finde sted i uge 20.

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Tiltrædelse pr. 1. juni eller efter aftale.

SØG STILLINGEN

Har du nogen spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-koordinator Malene Skovsgaard på tlf. 93 50 91 72 eller teamleder Tina Virenfeldt Kristensen på tlf. 40 59 40 54.

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Ansøgningsfrist: 06-05-2021
Ansættelsesdato: 01-06-2021