To studentermedarbejdere til kommunikation og events

På Datalogisk Institut på Københavns Universitet (DIKU) søger vi to studentermedarbejdere til kommunikations- og eventopgaver. Den ene bliver en del af DIKU’s kommunikationsteam, den anden vil blive en del af det nye Pionercenter for kunstig intelligens, som administreres af DIKU.

Kan du se dig selv arbejde på landets største uddannelsesinstitution med forskning og uddannelse i ny og banebrydende it på områder som kunstig intelligens og virtual reality? Og har du lyst til at udvikle dine kompetencer inden for en bred vifte at kommunikations- og eventopgaver? Så er jobbet som studentermedarbejder måske noget for dig.  

Du vil komme i berøring med både ekstern og intern kommunikation til mange forskellige målgrupper på mange forskellige platforme; hjemmesider, intranet, sociale medier, nyhedsbreve, infoskærme, præsentationer, trykt materiale mv.

Arbejdsopgaver

Gældende for begge stillinger:

 • Understøtte webredaktøren med opdateringer på eksterne hjemmesider og bidrage til mindre webprojekter.
 • Eventannoncering på forskellige platforme.
 • Hjælpe med opsætning af forskelligt grafisk materiale til fx hjemmeside, events, mv.
 • Efter behov hjælpe med praktisk afvikling af events.
 • Ad hoc-opgaver inden for kommunikations- og eventområdet, fx fotografering, hjælpe med opsætning af nyhedsbreve, præsentationer og andre opgaver efter behov.

Som student i DIKU’s kommunikationsteam vil dine arbejdsopgaver desuden omfatte:

 • Intern kommunikation til DIKU’s studerende, herunder udsende nyhedsbreve, opslag på sociale medier, lave indhold til infoskærme, mv.
 • Faste driftsopgaver på hjemmeside og intranet, fx rette døde links, lægge jobopslag på hjemmesiden, mv.

Som student i Pionercenteret for kunstig intelligens vil dine arbejdsopgaver desuden omfatte:

 • Understøtte centerets COO og kommunikationsmedarbejder med en række kommunikationsindsatser, fx event opslag, sociale medier, nyhedsbreve, indhold til website, mv.
 • Understøtte kommunikationsindsatser ifm. gæster i centeret, fx webprofil, annoncering mv.

Vi forventer, at

 • Du er i gang med en videregående uddannelse inden for eksempelvis kommunikation, it, digital design eller multimedier og har minimum 1,5 år tilbage på dit studie.
 • Du er god til at sætte dig ind i nye it-systemer (du vil bl.a. komme til at arbejde i CMS-systemer som Obvius, Sharepoint og Wordpress samt programmer som Photoshop og InDesign).
 • Du interesserer dig for at skabe gode brugeroplevelser.
 • Du er kvalitetsbevidst, struktureret, initiativrig og har et godt visuelt øje.
 • Du kommunikerer på både dansk og engelsk.
 • Du har styr på din retstavning og kan skrive tekster, der tager højde for målgruppen.
 • Du er ikke bange for at agere fotograf med et spejlreflekskamera i forskellige sammenhænge.
 • Du er en dygtig koordinator og planlægger.
 • Du er nogenlunde fleksibel i forhold til arbejdstider og kan arbejde ca. 15 timer om ugen (i forbindelse med events kan der være behov for hjælp uden for almindelig arbejdstid).

Vi tilbyder

 • Et alsidigt job med stor selvstændighed og afveksling i opgaverne.
 • At blive en del af en arbejdsplads i vækst, som løbende medfører nye typer af opgaver, hvor du kan være med til at sætte dit præg på, hvordan de skal løses.
 • At blive en del af et team i konstant udvikling med store ambitioner.
 • Et udviklingsorienteret og godt socialt miljø med en uhøjtidelig omgangstone.
 • Engagerede kolleger, som vægter faglig sparring og samarbejde højt, og som har en uhøjtidelig, åben og respektfuld omgangstone.
 • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.

Hvem er vi?

DIKU er Danmarks første datalogiske institut, som blev oprettet i 1970. Vores forskere og kandidater har bidraget til samfundets accelererende teknologiske transformation, og vores forskningsmiljø og -resultater har gjort os til et af Europas førende datalogiske institutter med international indflydelse.

Begge stillinger bliver formelt en del af DIKU’s sekretariat, som består af fire faglige enheder, herunder kommunikation og event.

Stillingen i DIKU’s kommunikationsteam vil have sin daglige gang på Østerbro i Universitetsparken 1, hvor du vil samarbejde med alle teamets medarbejdere, som pt består af to kommunikationskonsulenter og en eventmedarbejder.

Stillingen i Pioncercenteret vil have sin daglige gang i Vibenshuset på Østerbro, men flytter til Øster Voldgade 3 i den botaniske have sidst på året. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med centerets COO, PA for centerets CEO, en kommunikationskonsulent fra DIKU, som er tilknyttet centeret, og endnu en studentermedarbejder.

Løn- og ansættelsesforhold

Ansættelse og aflønning sker som studerende i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) samt Organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) § 35.

Minimumstimelønnen er 129,81 kr. Du bliver lønindplaceret på baggrund af tidligere ansættelser.

Det er et krav for ansættelse, at du er indskrevet og aktiv studerende på en videregående uddannelse. Ved ophør af indskrivning, bortfalder ansættelsen.

Arbejdstiden vil gennemsnitligt være på 15 timer pr. uge.

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Vil du vide mere?  

Spørgsmål til stillingen kan rettes til kommunikationskonsulent Sarah Kjeldsen (DIKU) på tlf. 93 56 36 29 / sakj@di.ku.dk, kommunikationskonsulent Rebekka Grage Rasmussen (Pionercenter) på tlf. 40 18 63 82 / rgr@di.ku.dk eller sekretariatsleder Tina Virenfeldt Kristensen på tlf. 40 59 40 54 / tikr@di.ku.dk.

Ansøgnings- og ansættelsesprocedure 

Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning, CV og relevant dokumentation ved at klikke på "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget senest søndag den 2. juli 2022. Vi modtager kun elektroniske ansøgninger. 

Notér gerne i ansøgningen, om du er interesseret i begge stillinger eller hvilken du foretrækker.

Samtaler finder sted i uge 27. Tiltrædelse pr. 1. september eller før hvis muligt.

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE i kort form – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.000 ansatte og 9.700 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr.

Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på https://www.science.ku.dk/

SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Tina Virenfeldt Kristensen

Info

Ansøgningsfrist: 02-07-2022
Ansættelsesdato: 01-09-2022
Arbejdstid: Deltid
Afdeling/Sted: Datalogisk Institut