Uddannelser – Københavns Universitet

På DIKU tilbyder vi, ud over den klassiske bachelor- og kandidatuddannelse i Datalogi, også tværfaglige IT-uddannelser på både bachelor- og kandidatniveau. Fra studieåret 2019-20 starter to ny bacheloruddannelser: machine learning og datavidenskab samt datalogi-økonomi.
Vi uddanner desuden forskere under ph.d.-uddannelsen og tilbyder kurser til meritstuderende, efter- og videreuddannelse, sidefag og sommerskoler og -kurser.

BACHELORUDDANNELSER

Læs mere om bacheloruddannelserne på studier.ku.dk

KANDIDATUDDANNELSER

Læs mere om kandidatuddannelserne på studier.ku.dk

PH.D.

DIKU tilbyder en ph.d.-uddannelse inden for datalogi.

Læs mere (på engelsk)

Se ledige ph.d.-stillinger på DIKU

SOMMERSKOLER OG -KURSER

Sommerskoler
Hvert år afholder DIKU sommerskoler inden for specialiserede datalogiske områder henvendt til både DIKU studerende og studerende fra andre universiteter. Tidligere sommerskoler har eksempelvis omhandlet Online Learning og Advanced Java.

Mere information om sommerskoler i 2018 TBA

Sommerkurser
Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet tilbyder en række sommerkurser, som kan følges af studerende fra hele verden.

Mere information

TAG KURSER SOM MERITSTUDERENDE

En meritstuderende er en fuldtidsstuderende eller ph.d.-studerende på et andet fakultet på KU eller en anden dansk uddannelsesinstitution. Som meritstuderende kan du følge enkelte kurser eller lave projekter.

Læs mere om hvordan du bliver meritstuderende

EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE

Du kan videreuddanne dig eller opgradere dine kvalifikationer inden for datalogi ved at tage bachelor- og kandidatkurser om enkeltfag.

Læs mere om enkeltfag

Det er desuden muligt at tage en række master- og diplomuddannelser, ph.d.-kurser, seminarer og korte kurser, samt skræddersyede, tilrettelagte kurser for en gruppe medarbejdere inden for andre naturfaglige områder.

Læs mere

Copenhagen Summer University

Hvert år afholder Københavns Universitet en række 5-dages intensive sommerkurser for specialister og ledere. I 2018 udbydes der blandt andet kurser inden for datalogiske områder som Deep Learning, Blockchain, Big Data analyse og Data Science.

Se hele kursusudvalget her

SIDEFAG (GYMNASIELÆRE)

Sidefag er for dig, der er bachelorstuderende ved et andet fakultet på KU eller et andet dansk universitet, og som overvejer at blive gymnasielære i et naturvidenskabeligt fag.

Læs mere om sidefag
Læs mere om sidefag i datalogi

FOR STUDERENDE (KUNET)

Du guides herfra videre til uddannelsessiderne på KUnet.

Læs mere

STUDIELEDELSEN PÅ DATALOGISK INSTITUT

Har du spørgsmål til de forskellige uddannelser, er du velkommen til at kontakte studielederne.

Læs mere