Digital Tech Summit 2021

Logo Digital Tech Summit

Vær med når Danmarks universiteter afholder Digital Tech Summit i Øksnehallen. Det bliver Danmarks samlende udstillingsvindue for digitale teknologier og mødested for stærke forskningsmiljøer, teknologiførende virksomheder og start-ups.

Med Digital Tech Summit vil vi skabe Nordens førende forskningsbaserede teknologimesse, hvor virksomheder og forskere kan mødes på tværs og få inspiration. Mødet på tværs skal være med til at sikre, at Danmarks stærke forskningsposition inden for digitale teknologier bliver til forretning hos landets førende virksomheder, til vækst i små og mellemstore virksomheder og unicorns samt fremme innovation og startup-aktiviteter i samfundet.  

Hvem kan du møde?

Når Digital Tech Summit 2021 åbner dørene, er det landets ypperste forskere, teknologiledende virksomheder og mest innovative start-ups, der byder på teknologisk buffet på Michelin-niveau.

Konferencens hovedtaler og keynote er EU-kommissionens ledende næstformand Margrethe Vestager, der vil dele sine visioner for et stærkt europæisk digitalt lederskab gennem målrettede forsknings- og teknologisatsninger, særligt med fokus på hvordan vi udvikler og anvender kunstig intelligens.

Et andet hovednavn er topforsker Serge Belongie, professor og forskningsleder på det anerkendte Cornell University i New York. Som kommende professor på Datalogisk Institut og direktør for det kommende AI Pioneer Centre, vil Serge Belongie indvie publikum i nogle de nyeste forskningsområder, som vil kunne styrke samfundet i de kommende år.

På messen kan henved 5.000 besøgende møde 90 udstillende virksomheder, heriblandt Mærsk, AMBU, Develco og 3Shape, der viser deres nyeste teknologiske løsninger frem og inviterer jobkandidater indenfor. På messens start-up-område præsenteres helt nye forretningsideer.

Se meget mere om messen og tilmeld dig her – du kan tilmelde dig som gæst eller udstiller.