DM i programmering 2022

Fra DM i programmering 2019

DM i Programmering er en konkurrence, der afholdes af Netcompany og Jobindex den 8. oktober 2022, hvor du får muligheden for at teste dine kodeevner, og dyste mod andre studerende. Så er du klar til at blive udfordret af sjove kode-opgaver, så har du chancen nu! 

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Københavns Universitet og Aarhus Universitet, hvor konkurrencen afholdes. Er du universitetsstuderende, men ikke tilknyttet Københavns Universitet eller Aarhus Universitet, skal du tilmelde dig den lokation du er nærmest på. Så studerer du eksempelvis på Aalborg Universitet, skal du tilmelde dig konkurrencen med lokation i Aarhus, og er du studerende ved eksempelvis DTU/ITU, skal du tilmelde dig på Københavns Universitet.

Mulighed for at gå videre

Som vinderhold får man den flotte titel som Danmarksmestre i programmering, men man kvalificerer sig også til den Nordvesteuropæiske konkurrence, North Western European Regional Contest (NWERC). Vinderne af DM i Programmering belønnes derfor med et gavekort på DKK 10.000, der giver mulighed for at deltage i årets NWERC.

Registrering

For at deltage i konkurrencen skal I tilmelde jer NCPC (Nordic Collegiate Programming Contest)

Sådan tilmelder du dig NCPC

Registreringen og guide til registrering til NCPC findes her: http://nordic.icpc.io/ncpc2022/#registration
Alle er velkomne til NCPC, uanset alder eller studiestatus. Men for at vinde Danmarksmesterskaberne, skal jeres hold opfylde kravene om at være berettiget, hvilket angives ved registreringen. Formelt skal I være »ICPC-eligible«; læs mere om de præcise regler her: https://nordic.icpc.io/ncpc2022/#rules

Gældende regler i 2022

Nedenstående regler gælder for konkurrencen:

Der må kun anvendes en enkelt computer pr. hold. Du må anvende kode skrevet på forhånd og den software, der er tilgængelig på din computer.
Der kan benytte ethvert referencemateriale, du har adgang til i bøger eller på Internettet (f.eks. Wikipedia og anden information, som din yndlingssøgemaskine kan vise).
Du må IKKE kommunikere med andre end konkurrencearrangørerne og dine egne teammedlemmer. Særligt må du ikke kommunikere med andre hold, og du må heller ikke bede om hjælp på diskussionsfora - dette er strengt forbudt i konkurrencen. 
Det er kun muligt at deltage i konkurrencen ved at være fysisk til stede på en af lokationerne. Dvs. at man ikke kan deltage online eller fra andre lokationer.

Adresser på konkurrencedagen

Aarhus Universitet:
Benjamin-bygningen (bygning 5344)
Åbogade 34, 8200 Aarhus N

Københavns Universitet:
Københavns Universitetsbibliotek Nord
Nørre Allé 49, 2200 København