Studerende i gymnasietjenesten

Gymnasiebesøg på DIKU

Vi arrangerer i løbet af året flere muligheder for at gymnasieklasser kan besøge Datalogisk Institut på Københavns Universitet (DIKU). Et besøg varer typisk 3-5 timer, hvor der både er tid til at dykke ned i et område af datalogien med hands-on øvelser, et oplæg om livet som studerende - både fagligt og socialt, frokost samt rundvisning på instituttet.

Vores tilbud om klassebesøg vil typisk ligge i ugerne: uge 5, uge 16 og uge 46, og flere klasser fra forskellige gymnasier vil blive tilbudt at besøge universitetet samme dag.

Det faglige indhold til klassebesøgene skifter fra gang til gang, men vil tage udgangspunkt i DIKU’s forskning og koble forskningen til samfundsrelevante problematikker. Fx IT-sikkerhed, Machine Learning og sprogteknologi, eller Internet-of-things og sundhed.

For at følge med i hvornår vi tilbyder klassebesøg, så skriv dig op til nyhedsbrevet “Gymnasienyheder fra SCIENCE”, hvor du også kan holde dig opdateret om øvrige gymnasie-relevante nyheder fra de andre naturvidenskabelige institutter på SCIENCE. Skriv dig op her.