Studerende hjælper unge datalogiinteresserede

Undervisningsmateriale

Vi har i løbet af årene udviklet forskelligt undervisningsmateriale, som kan bruges i fx Informatik-faget i gymnasiet eller Programmering C på HTX, men også som dele af andre fag, hvor datalogien bruges som et redskab, ligesom matematik bruges i en lang række andre fag. 

Nedenfor følger en liste, hvor du selv kan gå på opdagelse. Hvis du har spørgsmål til noget af materialet, er du velkommen til at skrive til datalogiforalle@di.ku.dk

Da IT-verdenen er i rivende udvikling, kan materialet dog hurtig blive forældet i forhold til den nuværende virkelighed. Det betyder at materialet mest skal ses som inspiration - vi kan ikke garantere at alt stadig fungerer på samme måde som da det oprindelig blev udviklet.

 

Vi udgiver løbende undervisningsforløb til både Informatik og andre gymnasiefag. Forløbene gøres tilgængeligt på Dataekspeditioner.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den anden af fem forelæsninger af Peter Naur, professor emeritus fra DIKU, der opstod som Danmarks Radios Rosenkjærforelæsninger i 1966. Forelæsningerne blev holdt i april og maj 1967 og herefter udgivet under titlen Datamaskinerne og samfundet af Munksgaard, København 1967.