30. maj 2024

IT Karrieredagen 2024 - atter en stor succes

KARRIEREDAG

IT Karrieredagen 2024 løb af stabelen 3. maj med stort engangement fra både studerende og virksomheder.

Fra IT Karrieredag 2024
Fra IT Karrieredag 2024
3. maj var der inviteret til årets IT Karrieredag på KU

IT-Karrieredagen har efterhånden udviklet sig til en messe med et bredere sigte end blot at facilitere spørgsmål og svar ved de 40+ messestande. Virksomhederne kan ikke blot møde både bachelor- og kandidatstuderende, men også PhD-studerende og Postdocs med henblik på at drøfte forskningssamarbejde. 

Programmeringfag indgår på stadig flere uddannelser på KU, både på SCIENCE, men også på SAMF, SUND og HUM, så der inviteres studerende fra flere end 10 forskellige studieretninger ud over den klassiske Computer Science. Quantum Information Science og IT og Kognitionsvidenskab var blandt de nye uddannelser til dette års karrieredag. 

I 4 timer - fra kl. 13 - 17 - kunne de ca. 550 studerende shoppe rundt på messsen og tale med de 41 virksomheder, få konsultationer i CV-produktion hos Jobindex og IT-Jobmatch, besøge Specialisterne, som rådgiver om jobmarkedet for neurodiverse, konsultere Københavns Erhvervshus, som rådgiver internationale studerende om jobmarkedet i DK, konsultere KU Lighthouse, der hjælper med innovationsrådgivning, hente lunchbags samt lytte til foredrag fra nogle af de udstillende virksomheder.

Herefter tiltrak fredagsbaren sig den primære interesse, trods det at majsolen skinnede udenfor og matematikrevyen i nabobygningen kæmpede om de studerendes opmærksomhed.

En dejlig dag. Tak til virksomhederne, der gjorde deres for at gøre dagen festlig, tak til fremmødte studerende og tak til de mange DIKU-ansatte, der stod bag arrangementet og fik programmet til at køre dagen igennem!

Se stemningsbilleder fra IT-karrieredagen 2024
karrieremesse i HCØ karrieremesse i HCØ Bygningen på KU
karrieremesse i HCØ Bygningen på KU karrieremesse i HCØ Bygningen på KU
karrieremesse i HCØ Bygningen på KU karrieremesse i HCØ Bygningen på KU
karrieremesse i HCØ Bygningen på KU karrieremesse i HCØ Bygningen på KU
karrieremesse i HCØ Bygningen på KU fra IT Karrieredagen 2024
fra IT Karrieredagen 2024 fra IT Karrieredagen 2024

Emner