Mød vores studerende

Studerende snakker

Kom tættere på vores studerende

Som medlem af DIKU Business Club hjælper vi din virksomhed med at få kontakt til studerende fra vores tre datalogiske uddannelser samt en række relaterede it-uddannelser via arrangementer, samarbejde, projekter, formidling af jobopslag og employer branding.

 

Som medlem af DIKU Business Club får din virksomhed mulighed for at øge synligheden over for DIKUs studerende:

  • Jeres logo placeres på DIKU's hjemmeside med link til jeres hjemmeside eller karrieresite.
  • Adgang til KUs jobbank KU Projekt og Job til at opslå stillinger og projektmuligheder.
  • Målrettet kommunikation til DIKU's studerende omkring jeres (studie)jobs, projektmuligheder, internships mv.
  • Hjælp til afvikling af jeres egne events på universitetet (vi hjælper med at finde lokaler og annoncerer eventen til studerende).
  • Invitation til forskellige typer af brandingmuligheder, fx introuge for nye studerende, produktion af film og markedsføringsmateriale samt events om projektsamarbejde arrangeret af fakultetet.

 

 

 

Som virksomhed kan I invitere en studerende til forskellige typer af projektsamarbejde. Disse projekter kan foregå i forskellige omfang og tidspunkter under uddannelsen. Fordelen for virksomheden vil være, at man lærer en eller flere studerende at kende på et uforpligtende grundlag, men at relationen kan føre til senere ansættelse.

  • Et virksomhedsprojekt går ud på at få løst en opgave, som virksomheden har, og som matcher en studerendes ønske om at arbejde med en faglig udfordring i praksis. Projektet kan udføres som et fuldtidsprojekt i én blok eller som et deltidsprojekt i to blokke, hvor den studerende optjener ECTS. Virksomhedsprojekter udføres især på bachelordelen, og kan påbegyndes fire gange årligt, så det følger blokstrukturen for undervisning på Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE). Typisk vil det ligge i forårssemesteret på den studerendes tredje år.
  • Et bachelorprojekt kan skrives i samarbejde med en virksomhed som fuldtidsprojekt i én blok eller som deltidsprojekt i to blokke til 15 ECTS.
  • Et kandidatprojekt kan skrives med en studerende på 1. år af kandidatuddannelsen. Det er ikke bundet til blokstrukturen og honoreres med ECTS til den studerende.
  • Et kandidatspeciale kan også skrives med en virksomhed som vært. Det tager seks måneder og giver den studrende 30 ECTS.

Læs mere og slå projekter op i vores projektportal