IT Karrieredag

Hvert år i maj har din virksomhed mulighed for at møde bachelor- og kandidatstuderende fra de datalogiske uddannelser samt andre IT-relaterede uddannelser på Københavns Universitet og få en snak om karriere- og jobmuligheder, studiejobs og projekter. Det sker til IT Karrieredagen, som er en unik mulighed for at møde de studerende og skabe kontakt til potentielle medarbejdere.

Virksomheder, der er medlem af DIKU Business Club, inviteres direkte og har første prioritet til en stand betalt via medlemskabet. Der er mulighed for at udstille job- og andre samarbejdsmuligheder og tale med studerende, der besøger standen, men også for at booke 1-1 samtaler til særlige company dating sessions.

Der indledes med en One-Minute-of-Madness session, hvor de udstillende virksomheder hver har ét minut til at fortælle, hvad de kan tilbyde på deres stand. Der kan også afvikles konkurrencer samt sponsoreres mad og drikke.

I 2022 deltog 45 virksomheder, og anslået 400  studerende besøgte karrieredagen, der blev afviklet i vandrehallen i HCØ-bygningen på Nørre Campus i Universitetsparken. I 2020 og 2021 blev karrieredagen afviklet virtuelt på grund af Corona.

I 2023 holdes IT-karrieredagen 12.maj  i HC Ørsteds Instituttet, Universitetsparken 5, 2100 Kbh. Ø. Vi udsender invitationer til medlemmerne af DIKU Business Club primo januar 2023.