IT Karrieredag

Hvert år i maj har din virksomhed mulighed for at møde bachelor- og kandidatstuderende fra de datalogiske uddannelser samt andre IT-relaterede uddannelser på Københavns Universitet og få en snak om karriere- og jobmuligheder, studiejobs og projekter. Det sker til IT Karrieredagen, som er en unik mulighed for at møde de studerende og skabe kontakt til potentielle medarbejdere.

Virksomheder, der er medlem af DIKU Business Club, inviteres direkte og har første prioritet til en stand betalt via medlemskabet. Der er mulighed for at udstille job- og andre samarbejdsmuligheder og tale med studerende, der besøger standen, men også for at booke 1-1 samtaler til særlige company dating sessions.

I 2023 deltog 41 virksomheder, og 600 studerende besøgte karrieredagen, der blev afviklet i vandrehallen i HCØ-bygningen på Nørre Campus i Universitetsparken.

I 2024 holdes IT-karrieredagen 3 .maj, ligeledes i HC Ørsteds Instituttet, Universitetsparken 5, 2100 Kbh. Ø. Vi udsender invitationer til medlemmerne af DIKU Business Club primo januar 2024.

Er din virksomhed ikke medlem af DIKU Business Club, men interesseret i at deltage, har I følgende muligheder:

  1. Meld jer ind i DIKU Business Club senest 31. december 2023. Det koster 25.000 kr. for et års medlemskab, som dækker to karriereevents i 2024, nemlig karrieredagen 3. maj og et matchmaking event for M.Sc. studerende 11. november. Medlemskabet kan opsiges med 1 måneds varsel efter det første år.
     
  2. Tilmeld jer karrieredagen som ikke-medlem og kom på en venteliste. Medlemmer af DIKU Business Club har første prioritet til de 50 stande, som er vores maksimum kapacitet. Køb af en enkelt stand uden for medlemskab koster 30.000 kr.